VRIJ EN SOEPEL IN DE VORM, MAAR GEDEGEN EN PROFESSIONEEL OP DE INHOUD

ITALIAANSELES.COM

docenten

Onze taalschool werkt samen met universitair geschoolde (native) docenten Italiaans, die u vakkundig en gedegen bijstaan in uw leerproces, opdat u goed én graag Italiaans spreekt!

- Op het moment wordt de website nog verder afgebouwd (06/01/2020). Deze pagina is nog niet volledig. Sorry voor het ongemak. -

Taaltrainer en oprichtster van de school, Donatella Civile, startte in september 2013 de taalschool "Italiaanseles.com" met het idee van ‘Italiaans leren bij de Italiaan’.
Allereerst in de lunchroom bij La Salute (Hillegersberg), nadat eigenaar Libero had gezegd: "Waarom ga je geen Italiaanse les geven? Ik heb een ruimte voor je." En zo geschiede. Uiteraard met de nodige ervaring in lesgeven en papieren op zak, was zo het zaadje geplant.

De lessen worden gehouden op prettige locaties bij Italiaanse traiteurs La Salute (Hillegersberg), O’Pazzo (centrum/Blaak), Oliva (centrum), Osteria Sala Federico, Vicini en Fleurs Depot (Kralingen).

Het is ongelofelijk leuk mijn passie en kennis met u te delen, terwijl u deze prachtige taal eigen maakt!

DONATELLA

Donatella Civile is half Nederlands, half Italiaans, afgestudeerd in Italiaanse Taal en Letterkunde (UU), beëdigd als tolk/vertaler en ervaren docent (o.a. in het verleden lesgegeven aan de Volksuniversiteit in Rotterdam en in Spijkenisse).
Tevens heeft zij in Italië de toneelschool, la Scuola di Recitazione del Teatro Stabile di Genova, gedaan en heeft zij in grote theaters van Noord- en Midden-Italië mogen spelen. Met veel plezier heeft zij jarenlang in Italië gewoond en gewerkt.

Anna

Anna is in 2018 cum laude afgestuurd aan de Erasmus Universiteit met een Master in Arts, Culture and Society. De bul-uitreiking moest nog plaatsvinden of ze kon direct aan de slag bij Peppered en bij Italiaanseles.com.
Anna komt uit Rovigo (regio Veneto) en spreekt goed Nederlands.
Ze heeft naast haar studie, vier jaar Italiaanse les gegeven aan Erasmusstudenten en brengt haar kennis, positiviteit en met nonchalance gedragen resultaatgerichte houding mee naar de Italiaanse les.

Albachiara

De naam betekent ‘lichte dageraad’ en daarmee is eigenlijk alles al gezegd ;-).
Albachiara komt uit Benevento (regio Campania), heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft in 2018 haar master Internationaal Recht behaald. Zij spreekt goed Nederlands.
Wie Albachiara kent, weet dat ze vrolijk en energiek is, mensen op hun gemak weet te stellen en tevens zeer consciëntieus is met taal.


‘Italiaans leren ‘bij de Italiaan’:
Vakkundige Italiaanse lessen in kleine groepen! Er wordt gewerkt met hedendaagse educatieve hulpmiddelen
als het online leerplatform Moodle en blended learning. En met veel extra’s over de Italiaanse cultuur.

A presto!

DONATELLA CIVILE, Taaltrainer en oprichter Italiaanseles.com