VRIJ EN SOEPEL IN DE VORM, MAAR GEDEGEN EN PROFESSIONEEL OP DE INHOUD

ITALIAANSELES.COM

italiaans online

Voortaan kunt u zowel LIVE als ONLINE via live streaming deelnemen aan onze lessen. U kunt waar dan ook altijd meedoen met onze Italiaanse lessen!

U kunt het volgen van de les ook afwisselen (soms live, soms online). Dat kan handig zijn wanneer het druk is met werk, tijdens verblijf in het buitenland of als er een onzekere Covid-19-periode aanbreekt. U kent dan de groep waarmee u in de cursus zit en dat maakt de online lessen persoonlijker.

In juli en augustus 2021 is er weer de online intensieve zomercursus! (deze cursus is alleen online)
Perfect voor absolute beginners met tijd én pit, of voor al-op-weg-zijnde Beginners die graag in korte tijd willen herhalen en praten.

De techniek is waanzinnig goed om dit heel soepel te laten verlopen; zo kunnen er filmpjes worden vertoond, is er een whiteboard om grammatica uit te leggen en kan er zelfs in 'aparte kamers' met elkaar conversatie geoefend worden.
Als u online meedoet bij een live les, maken we gebruik van een aparte speaker, zodat u iedereen goed hoort en zij u. Ook bent u goed zichtbaar en kunt u gewoon met de anderen in de les de opdrachten doen. Aan deze mogelijkheid tot online deelname zijn naast het lesgeld verder geen extra kosten verbonden.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een gratis proefles of als u nog vragen hebt.

‘Italiaans leren ‘bij de Italiaan’:

Vakkundige Italiaanse lessen in kleine groepen! Er wordt gewerkt met hedendaagse educatieve hulpmiddelen
als het online leerplatform Moodle en blended learning. En met veel extra’s over de Italiaanse cultuur.

A presto!

DONATELLA CIVILE, Taaltrainer en oprichter Italiaanseles.com