VRIJ EN SOEPEL IN DE VORM, MAAR GEDEGEN EN PROFESSIONEEL OP DE INHOUD

ITALIAANSELES.COM

inschrijven

BELANGRIJK: Door u in te schrijven gaat u tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden, onze Privacyverklaring en de verwerking van uw gegevens in ons bestand.

Na het lezen van de algemene voorwaarden en privacyverklaring, kunt u op de knop INSCHRIJVEN klikken, u kunt zich dan aanmelden voor de cursus van uw keuze.
U komt dan automatisch op de ticketpagina met het aanbod van de cursussen. Hier kunt u uw gegevens invullen en het lesgeld overmaken. De ticket is tevens uw bewijs van inschrijving (deze hoeft u niet mee te nemen naar de les).

Als uw cursus of event binnen 14 dagen plaatsvindt, dan ziet u af van uw wettelijke bedenktijd. De boeking kan dan niet meer gewijzigd worden of kosteloos worden geannuleerd. Voor meer informatie over locatie, prijzen etc. kunt u kijken op de pagina 'school'.

Op uw bankafschrift staat “Stg Derdengelden Stager” en niet “Italiaanseles.com”. Stager is het bedrijf dat de ticketdienst aanbiedt. Stager verzorgt ook de tickets voor organisaties als Bird, Rotown en Wereldhavendagen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

‘Italiaans leren ‘bij de Italiaan’:

Vakkundige Italiaanse lessen in kleine groepen! Er wordt gewerkt met hedendaagse educatieve hulpmiddelen
als het online leerplatform Moodle en blended learning. En met veel extra’s over de Italiaanse cultuur.

A presto!

DONATELLA CIVILE, Taaltrainer en oprichter Italiaanseles.com