italiaans online

Voortaan kunt u zowel LIVE als ONLINE via live streaming deelnemen aan onze lessen. U kunt waar dan ook altijd meedoen met onze Italiaanse lessen!

U kunt het volgen van de les ook afwisselen (soms live, soms online). Dat kan handig zijn wanneer het druk is met werk, tijdens verblijf in het buitenland of als u verkouden of grieperig bent. U kent dan de groep waarmee u in de cursus zit en dat maakt de online lessen persoonlijker.

De techniek is waanzinnig goed om dit heel soepel te laten verlopen; zo kunnen er filmpjes worden vertoond, is er een whiteboard om grammatica uit te leggen en kan er zelfs in 'aparte kamers' met elkaar conversatie geoefend worden.
Als u online meedoet bij een live les, maken we gebruik van een aparte speaker, zodat u iedereen goed hoort en zij u. Ook bent u goed zichtbaar en kunt u gewoon met de anderen in de les de opdrachten doen. Aan deze mogelijkheid tot online deelname zijn naast het lesgeld verder geen extra kosten verbonden.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een gratis proefles of als u nog vragen hebt.

----
 

Start intensieve pre-zomercursus voor Beginners vanaf 9 mei.
Deze cursus is geheel ONLINE en bestaat uit 9 lessen van 2 uur. Iedere dinsdagavond van 23 mei t/m  18 juli 2023 van 19.15 uur t/m 21.15 uur.
De cursus is vooral gericht om snel en gemakkelijk uit de voeten te kunnen in het Italiaans! Het is een laagdrempelige cursus gebaseerd op het leren van praktische dialoogjes in herkenbare situatie (winkel, restaurant, info etc.). Deze cursus is ook goed geschikt als opfriscursus of als intensieve basiscursus. Zie info op: Pre-Zomercursus.