VRIJ EN SOEPEL IN DE VORM, MAAR GEDEGEN EN PROFESSIONEEL OP DE INHOUD

ITALIAANSELES.COM

Italiaanseles.com bestaat 10 jaar 🎈 (2013 -2023)
En dat vieren we!
Hou onze website & nieuwsbrief in de gaten voor acties en activiteiten. 

inschrijven

BELANGRIJK: Door u in te schrijven gaat u tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden, onze Privacyverklaring en de verwerking van uw gegevens in ons bestand.

Als uw cursus of event binnen 14 dagen plaatsvindt, dan ziet u af van uw wettelijke bedenktijd. De boeking kan dan niet meer gewijzigd worden of kosteloos worden geannuleerd.

Na het lezen van de algemene voorwaarden en privacyverklaring, kunt u op de knop INSCHRIJVEN klikken, u kunt zich dan aanmelden voor de cursus van uw keuze.
U komt dan automatisch op de ticketpagina met het aanbod van de cursussen. Hier kunt u uw gegevens invullen en het lesgeld overmaken. De ticket is tevens uw bewijs van inschrijving (deze hoeft u niet mee te nemen naar de les).

Op uw bankafschrift staat “Adyen” en niet “Italiaanseles.com”.
Adyen verzorgt de betalingen voor Stager, het bedrijf dat de online ticketservice aanbiedt. Adyen is een betaalpatform, dat onder andere de betalingen verzorgt voor Microsoft, KLM en Spotify. 'Stager' is de online ticketdienst die o.a. de tickets verzorgt voor organisaties als Bird, Rotown en Wereldhavendagen.


INFO

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de cursussen, klikt u hier op 'curssussen'.
Voor meer informatie over rooster, locatie, boeken, prijzen etc. kunt u kijken op de pagina 'info'.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.